Logo BNM Uitgevers

Geen artikelen.

BNM uitgevers:
Museumwerk op maat!

BnM uitgevers is een uitgeverij die zich specialiseert in de merchandising van tentoonstellingen en kunst en alle uitgaven, publicaties en producties die daarmee te maken hebben.

Voor alle bestellingen brengen wij € 2,50 portokosten in rekening

Meer lezen over BnM Uitgevers
Klik om te vergroten
Klik om te vergroten

Marc Mulders

€ 19,95

Hij voegt religieuze afbeeldingen toe aan zijn werk. Hierdoor ontstaan er de meest fraaie collages met zeer warme, liturgische uitstraling. Deze luxe Cardbox ® bevat 25 dubbele kaarten met bijpassende enveloppen. Voor elke gelegenheid een kaart, voor de ontvanger een kunstwerk.

De schilder Marc Mulders maakt foto’s van al z’n bloemstillevens. Het dagelijkse naschilderen van de bloemen is telkens opnieuw een dappere poging de bloemen in verf op het linnen te presenteren. Voor het naschilderen is voor Mulders echter die bloem niet voldoende. Hij voegt religieuze afbeeldingen toe aan z’n schilderijen. Deze plaatst hij tussen de bloembladeren, meeldraden, stampers en stengels om zo het stilleven symboliek en liturgie mee te geven. Deze afbeeldingen zijn soms  wat verborgen, dan weer opzichtig aanwezig of vaag in het tegenlicht zichtbaar: essentieel voor de totstandkoming van het schilderij.

UITVERKOCHT

  

Aantal :

  • Uitgebreide omschrijving
  • Extra informatie
  • Wellicht ook interessant
Afmeting : 18,5 x 24,5 x 2,7 cm
ISBN Nummer : 978-90-77907-88-7
Taal : nederlands
Aantal pagina's : 25 dubbele en 25 bijpasse
Illustraties : 25 full colour
Uitvoering : luxe doos
Organisatie :
Bijzonderheden : bijzonder luxe uitgave