Logo BNM Uitgevers

Geen artikelen.

BNM uitgevers:
Museumwerk op maat!

BnM uitgevers is een uitgeverij die zich specialiseert in de merchandising van tentoonstellingen en kunst en alle uitgaven, publicaties en producties die daarmee te maken hebben.

Voor alle bestellingen brengen wij € 2,50 portokosten in rekening

Meer lezen over BnM Uitgevers
Klik om te vergroten
Klik om te vergroten Klik om te vergroten Klik om te vergroten

Reizen in de Geest, Alexander Bobkin

€ 0,00

 “Reizen in de Geest” is de monografie van het schilderwerk van Alexander Bobkin. Uitgegeven ter gelegenheid van zijn overzichtstentoonstelling bij galerie Stills in Nijmegen in 2005. Het bevat een ruim overzicht van zijn schilderwerk van 1997 tot 2005.


De handelseditie is uitverkocht

Er is nog WEL een beperkt aantal speciale edities beschikbaar van dit boek. De speciale editie bestaat uit een uniek schilderij van Bobkin op papier tezamen met een gesigneerd boek in een schitterend opbergkistje.  Informatie over prijs op aanvraag bij de uitgever gm@bnm-uitgevers.nl

 zie onderste afbeelding

 

 

 

Aantal :

  • Uitgebreide omschrijving
  • Extra informatie
  • Wellicht ook interessant

De mens is van nature een reiziger, steeds op zoek naar nieuwe vergezichten. Een kunstenaar is een reiziger bij uitstek: altijd opzoek naar het nieuwe. De Russische avant-garde aan het begin van de 20ste eeuw zocht naar nieuwe vormen. Geen gelijkende afbeelding van het zichtbare, maar eigen vormen met hun eigen werkelijkheid. Dat geldt ook voor Alexander Bobkin. Het gaat hem niet om de uiterlijke werkelijkheid maar om de verinnerlijkte gelijkenis.  Dit is de reis van Alexander Bobkin. Dit boek nodigt de toeschouwer uit die reis mee te maken.

Afmeting : 25 x 29 cm staand
ISBN Nummer : 978-90-77907-01-7
Taal : Nederlands en Engels
Aantal pagina's : 160
Illustraties : ca. 80 full colour
Uitvoering : genaaid gebonden in stofomslag
Organisatie :
Bijzonderheden : www.galeriestills.nl te Nijmegen heeft een speciale editie beschikbaar